Aution Laatikkotehtaan tarina alkaa 1970-luvun alusta, kun Unto Autio aloitti yritystoimintansa. Aluksi myytiin Beckerin maaleja puusepille sekä huonekaluteollisuudelle ja vuonna -84 mukaan tulivat pahvilaatikot. Erinäisten mutkien kautta vuonna 2009 perustettiin Aution Laatikkotehdas.

Laatikkotehtaan tuote on mittatilaustyönä valmistetut pahvilaatikot. Valmistukseen käytetään 100% kotimaassa valmistettua materiaalia, joista jalostetaan tuote asiakkaan toivomusten mukaisesti. Asiakkaina on muun muassa useita pohjalaisia huonekalu- ja puualan yrityksiä. Asiakassuhteet ovat muotoutuneet ja pysyneet kestävinä vuosikymmenien ajan ja tällä hetkellä asiakkaita onkin toista sataa.

Henkilökuntaa tehtaalla on tällä hetkellä kuusi, kaikilla takanaan vuosien osaaminen alalta. Käytössä on myös hyvät, alan suurimmat koneet. Asiakaslähtöisyys sekä rautainen ammattitaito ja osaaminen ovat Aution Laatikkotehtaan valtteja. "Olemme, ja haluamme tulevaisuudessakin olla paikallinen ja asiakasystävällinen täydenpalvelun yritys." kertoo toimitusjohtaja Kari Autio.
Get Adobe Flash player